Παρακολούθηση Αγορών και Τεχνολογιών

Archive for January, 2009

Δραστηριότητα στις Σύγχρονες Υποδομές Χωρικών Δεδομένων στη Νοτιοανατολική Ευρώπη (SEESDI09) Workshop

Νέα του ΣΕΠΒΕ, Συνέδρια - Ημερίδες

To Κέντρο Ερευνών Νοτιοανατολικής Ευρώπης (South East European Research Centre), ερευνητικό κέντρο του Πανεπιστημίου Sheffield και του Κολεγίου CITY, στα πλαίσια του έργου eSDI-Net plus, διοργανώνει συνέδριο με τίτλο: “Contemporary Activity on Spatial Data Infrastructures in South-East Europe (SEESDI09)”.

Το eSDI-Net+ είναι ένα Ευρωπαϊκό έργο το οποίο ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2007 και θα διαρκέσει 3 χρόνια. Στόχος του έργου είναι Συνέχεια…

CEBIT 2009: Επιχειρηματική αποστολή ΣΕΠΒΕ

Νέα του ΣΕΠΒΕ

Ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πληροφορικής Βορείου Ελλάδος διερευνά το ενδεχόμενο να οργανώσει επιχειρηματική αποστολή για τα μέλη του στη διεθνή έκθεση CeBIT 2009 που θα πραγματοποιηθεί στο Ανόβερο της Γερμανίας στις 03-08/3/2009. Η CeBIT 2009 είναι η μεγαλύτερη έκθεση στον κόσμο για την πληροφορική και τις τηλεπικοινωνίες.
Συνέχεια…

RP_Auth_Logo ΣΕΠΒΕ banner


Σχετικά με την Πύλη Στρατηγικής Ευφυΐας

Η Πύλη αναπτύχθηκε στα πλαίσια της δράσης Δ2: Διάδοση επιχειρηματικής και κλαδικής ευφυΐας, του Περιφερειακού Πόλου Καινοτομίας Κεντρικής Μακεδονίας. Συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και τη Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας του Υπουργείου Ανάπτυξης. Περισσότερα »

Σχεδιάστηκε και αναπτύχθηκε από την Ερευνητική Μονάδα URENIO