Παρακολούθηση Αγορών και Τεχνολογιών

Archive for February, 2009

Παροχή υπηρεσιών Διαδικτυακού Μάρκετινγκ και του Μάρκετινγκ Μηχανών Αναζήτησης

Εταιρικά νέα

Log_RankingsΣτην σημερινή εποχή όπου το πλήθος των website είναι απίστευτα μεγάλο η αξιολόγηση τους είναι ένα από τα κυρίαρχα θέματα που απασχολούν τις επιχειρήσεις. Συνέχεια…

Πρόσκληση στην κοπή βασιλόπιτας του κλάδου πληροφορικής Βορείου Ελλάδος

Νέα του ΣΕΠΒΕ

Ο Πρόεδρος κ. Αναστάσιος Τζήκας και τα Διοικητικά Συμβούλια του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πληροφορικής Βορείου Ελλάδος και της Τεχνόπολης Θεσσαλονίκης ΑΕ σας προσκαλούν στην κοπή της πίτας του κλάδου της πληροφορικής στη Βόρεια Ελλάδα που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2009 και ώρα 17.30 στο ξενοδοχείο ΗΛΕΚΤΡΑ PALACE.

Την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία του ο Υπουργός Μακεδονίας Θράκης κ. Σταύρος Καλαφάτης

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

2η Διεθνή Έκθεση ‘ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗ ΑΛΥΣΙΔΑ και LOGISTICS 2009′

Εταιρικά νέα, Κλαδικές εκθέσεις

Η Unique Com Information Technology, συμμετέχει στην 2η ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ “ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗ ΑΛΥΣΙΔΑ & LOGISTICS 2009″ που θα διεξαχθεί από Παρασκευή 6 έως Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2009 στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας του πρώην Δυτικού Αερολιμένα Αθηνών.
Μπορείτε να δείτε την πρόσκληση εδώ

RP_Auth_Logo ΣΕΠΒΕ banner


Σχετικά με την Πύλη Στρατηγικής Ευφυΐας

Η Πύλη αναπτύχθηκε στα πλαίσια της δράσης Δ2: Διάδοση επιχειρηματικής και κλαδικής ευφυΐας, του Περιφερειακού Πόλου Καινοτομίας Κεντρικής Μακεδονίας. Συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και τη Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας του Υπουργείου Ανάπτυξης. Περισσότερα »

Σχεδιάστηκε και αναπτύχθηκε από την Ερευνητική Μονάδα URENIO