Παρακολούθηση Αγορών και Τεχνολογιών

Archive for May, 2009

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του ΣΕΠΒΕ με θέμα την Οικονομική Κρίση και τις Επιχειρήσεις Πληροφορικής

Νέα του ΣΕΠΒΕ, Συνέδρια - Ημερίδες

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωσε που διοργάνωσε ο ΣΕΠΒΕ με θέμα «Η Οικονομική Κρίση και οι Επιχειρήσεις Πληροφορικής» τη Δευτέρα 25 Μαΐου 2009 στο ξενοδοχείο Hyatt Regency Hotel.

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν η οικονομική κρίση και αναλύθηκαν οι συνέπειές της και πόσο επηρέασαν τον κλάδο της πληροφορικής αλλά και τα μέτρα που θα πρέπει να πάρουν οι εταιρείες για να εξασφαλίσουν την βιωσιμότητά τους και την παραπέρα ανάπτυξή τους.

Συνέχεια…

Η οικονομική κρίση και οι επιχειρήσεις πληροφορικής

Νέα του ΣΕΠΒΕ, Συνέδρια - Ημερίδες

Ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πληροφορικής Βορείου Ελλάδος σας προκαλεί στην εκδήλωση με θέμα: «Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ» η οποία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 25 Μαΐου 2009, στις 17:30, στο ξενοδοχείο Hyatt Regency Hotel, αίθουσα Regency Ballroom.

Συνέχεια…

Ημερίδα ενημέρωσης δυνητικών δικαιούχων του Ε.Π. ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗ (Ε.Π. ΨΣ) στα Ιωάννινα

Νέα του ΣΕΠΒΕ, Προκηρύξεις - Διαγωνισμοί, Συνέδρια - Ημερίδες

Η ΕΥΔ ΕΠ ΨΣ πραγματοποιεί την Δευτέρα 18 Μαΐου 2009 στα Ιωάννινα Ημερίδα με στόχο την ενημέρωση και πληροφόρηση των δυνητικών δικαιούχων του ΕΠ ΨΣ για τις δυνατότητες και τις διαδικασίες συμμετοχής στο Πρόγραμμα. Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο Ξενοδοχείο Grand Serai από τις 9:30:πμ-16:00μμ, και απευθύνεται κυρίως στους φορείς με έδρα την Περιφέρεια Ηπείρου.

Συνέχεια…

RP_Auth_Logo ΣΕΠΒΕ banner


Σχετικά με την Πύλη Στρατηγικής Ευφυΐας

Η Πύλη αναπτύχθηκε στα πλαίσια της δράσης Δ2: Διάδοση επιχειρηματικής και κλαδικής ευφυΐας, του Περιφερειακού Πόλου Καινοτομίας Κεντρικής Μακεδονίας. Συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και τη Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας του Υπουργείου Ανάπτυξης. Περισσότερα »

Σχεδιάστηκε και αναπτύχθηκε από την Ερευνητική Μονάδα URENIO