Παρακολούθηση Αγορών και Τεχνολογιών

Archive for June, 2009

Γενική Συνέλευση και Εκλογές ΣΕΠΒΕ 2009

Νέα του ΣΕΠΒΕ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πληροφορικής Βορείου Ελλάδος που εδρεύει στη Θέρμη, 9ο χλμ Θεσσαλονίκης-Θέρμης (Κτίριο Thomas) , καλεί τα μέλη του σε τακτική Γενική Συνέλευση την Δευτέρα 06 Ιουλίου και ώρα 18.00 στις νέες εγκαταστάσεις της Θερμοκοιτίδας στη ΒΕΠΕ Τεχνόπολης Θεσσαλονίκης με:

Θέματα Ημερήσιας Διάταξης:

  1. Ενημέρωση των μελών για τα πεπραγμένα του Δ.Σ., έγκριση απολογισμού απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου και απαλλαγή μελών του
  2. Εκλογή Διοικητικού και Πειθαρχικού Συμβουλίου, Εξελεγκτικής και Εφορευτικής Επιτροπής
  3. Διάφορα θέματα και ανακοινώσεις

Συνέχεια…

Με επιτυχία έληξε το 12ο Πρωτάθλημα Mini Football 2009 του ΣEΠΒΕ

Νέα του ΣΕΠΒΕ

Με επιτυχία έληξε το 12ο Πρωτάθλημα Μίνι Ποδοσφαίρου που διοργάνωσε ο ΣΕΠΒΕ για δωδέκατη συνεχή χρονιά. Το πρωτάθλημα Mini Football που αποτελεί κορυφαία αθλητική διοργάνωση των εταιριών πληροφορικής Βορείου Ελλάδος συγκεντρώνει το ενδιαφέρον όλων των εταιριών ενώ αποτελεί σημαντικό γεγονός για την σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των υπαλλήλων των εταιριών μελών του.

Συνέχεια…

Τελετή Λήξης του 12ου Mini Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου ΣΕΠΒΕ

Νέα του ΣΕΠΒΕ

Ο ΣΕΠΒΕ σας προσκαλεί στην Τελετή Λήξης του 12ου Mini Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου του ΣΕΠΒΕ που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 14 Ιουνίου στο χώρο των γηπέδων του ‘Planet F.C.’ στην περιοχή αεροδρομίου (έναντι ξενοδοχείου Hyatt Regency Θεσσαλονίκης). Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα παρακολουθήσετε τον μεγάλο και μικρό τελικό καθώς και τον αγώνα παλαιμάχων ποδοσφαιριστών Θεσσαλονίκης ενώ στο τέλος θα γίνουν οι απονομές του πρωταθλήματος και θα ακολουθήσει μπάρμπεκιου για μικρούς και μεγάλους.

Συνέχεια…

RP_Auth_Logo ΣΕΠΒΕ banner


Σχετικά με την Πύλη Στρατηγικής Ευφυΐας

Η Πύλη αναπτύχθηκε στα πλαίσια της δράσης Δ2: Διάδοση επιχειρηματικής και κλαδικής ευφυΐας, του Περιφερειακού Πόλου Καινοτομίας Κεντρικής Μακεδονίας. Συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και τη Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας του Υπουργείου Ανάπτυξης. Περισσότερα »

Σχεδιάστηκε και αναπτύχθηκε από την Ερευνητική Μονάδα URENIO