Παρακολούθηση Αγορών και Τεχνολογιών

Archive for September, 2009

Σε ‘βαθιά νερά’ η πληροφορική

Εταιρικά νέα

Capital_logoΣτο τελευταίο άρθρο της κας. Ρόης Χάικου στο site capital.gr παρουσιάζεται η κατάσταση κάποιων από τις μεγαλύτερες εταιρείες του κλάδου στην Ελλάδα. Σύμφωνα με το άρθρο η άνοιξη αργεί για την αγορά της πληροφορικής, η οποία φαίνεται πως κινείται πλέον σε “βαθιά νερά” αφήνοντας πίσω τις εποχές της ραγδαίας ανάπτυξης της, τουλάχιστον σε επίπεδο οικονομικών μεγεθών.

Μπορείτε να διαβάσετε το άρθρο εδώ

Training and networking for WB-EU research cooperation in ICT for Learning and eLearning

Νέα του ΣΕΠΒΕ, Συνέδρια - Ημερίδες

Την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2009 θα πραγματοποιηθεί στο Ξενοδοχείο CAPSIS στη Θεσσαλονίκη ημερίδα με τίτλο «Εκπαίδευση και δικτύωση για ερευνητές από τα Δυτικά Βαλκάνια και την Ευρώπη στον τομέα των ΤΠΕ για ηλεκτρονική μάθηση -Training and Networking for WB-EU research cooperation in ICT for Learning and e-Learning». Η ημερίδα διοργανώνεται από το ευρωπαϊκό ερευνητικό έργο ICT-WEB-PROMS που χρηματοδοτείται από το 7ο Πρόγραμμα Πλαίσιο σε συνεργασία με το έργο WINS-ICT επίσης χρηματοδοτούμενο από τον ίδιο φορέα. Η ημερίδα επικεντρώνεται Συνέχεια…

Νέα δυναμική για την INFOSYSTEM 2009

Δραστηριότητες /προϊόντα κλάδου, Κλαδικές εκθέσεις, Νέα του ΣΕΠΒΕ, Συνέδρια - Ημερίδες

Νέα δυναμική για την INFOSYSTEM 2009
Νέες ημερομηνίες: 26-29 Νοεμβρίου
Νέος εκθεσιακός χώρος: Περίπτερο των Εθνών

Η INFOSYSTEM 2009 και το Συνέδριο Εφαρμογών Πληροφορικής μετατίθενται στις 26-29 Νοεμβρίου. Η συγκεκριμένη ημερομηνία συμπίπτει με τις ημερομηνίες διεξαγωγής της 7ης Διεθνούς Έκθεσης Φορέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Δημόσιου-Κοινωνικού Τομέα & Ιδιωτικών Επιχειρήσεων POLIS.

Συνέχεια…

Μετακόμιση και αλλαγή έδρας του ΣΕΠΒΕ

Νέα του ΣΕΠΒΕ

Σας ενημερώνουμε ότι ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πληροφορικής Βορείου Ελλάδος μετακόμισε σε νέα γραφεία, στο νέο κτίριο της Θερμοκοιτίδας της Τεχνόπολης Θεσσαλονίκης.

—————————————————

Η νέα έδρα του ΣΕΠΒΕ είναι η παρακάτω:

ΒΕΠΕ ΤΕΧΝΟΠΟΛΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΚΤΙΡΙΟ Γ2  Τ.Κ. 55535
ΠΥΛΑΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ενώ η διεύθυνση αλληλογραφίας είναι:

ΘΕΡΜΟΚΟΙΤΙΔΑ ΤΕΧΝΟΠΟΛΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΒΕΠΕ ΤΕΧΝΟΠΟΛΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Τ.Θ. 60526, Τ.Κ. 57001
ΘΕΡΜΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Παρακαλούμε για ενημέρωση των αρχείων σας. Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία ή διευκρίνιση βρισκόμαστε στη διάθεσή σας.

RP_Auth_Logo ΣΕΠΒΕ banner


Σχετικά με την Πύλη Στρατηγικής Ευφυΐας

Η Πύλη αναπτύχθηκε στα πλαίσια της δράσης Δ2: Διάδοση επιχειρηματικής και κλαδικής ευφυΐας, του Περιφερειακού Πόλου Καινοτομίας Κεντρικής Μακεδονίας. Συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και τη Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας του Υπουργείου Ανάπτυξης. Περισσότερα »

Σχεδιάστηκε και αναπτύχθηκε από την Ερευνητική Μονάδα URENIO