Παρακολούθηση Αγορών και Τεχνολογιών

Archive for February, 2010

Δελτίο Οικονομικής Συγκυρίας ΤΠΕ Δ τρίμηνο 2009

Δείκτες, αναφορές, Νέα του ΣΕΠΒΕ

Στη διαρκή προσπάθεια για την αποτύπωση της τρέχουσας κατάστασης της οικονομικής δραστηριότητας στους κλάδους Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών, το Παρατηρητήριο για την ΚτΠ σε συνεργασία με το ΣΕΠBΕ, το ΣΕΠΕ και την υποστήριξη του ΙΟΒΕ, διεξάγει κάθε τρίμηνο την έρευνα οικονομικής συγκυρίας, αξιοποιώντας τη μεθοδολογία της κοινής εναρμονισμένης έρευνας που διεξάγεται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή (DG ECFIN) στα 27 κράτη-μέλη. Συνέχεια…

Νέοι και Επιχειρηματικότητα: Ανάγκη για μια Σύγχρονη Θεώρηση

Νέα του ΣΕΠΒΕ, Συνέδρια - Ημερίδες

Το Κέντρο Χώρου, Τεχνολογίας και Φύλου της Πολυτεχνικής Σχολής σε συνεργασία με την Κοσμητεία της Πολυτεχνικής Σχολής Α.Π.Θ. σας προσκαλούν στην ημερίδα με θέμα: «Νέοι και Επιχειρηματικότητα: Ανάγκη για μια Σύγχρονη Θεώρηση» την Τετάρτη 3 Μαρτίου 2010, ώρα 17.00 στο Αμφιθέατρο του Τελλογλείου Ιδρύματος Α.Π.Θ.

ΑΦΙΣΣΑΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

CeBIT 2010 – Δήλωση συμμετοχής μέχρι και 16 Φεβρουαρίου

Νέα του ΣΕΠΒΕ

Ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πληροφορικής Βορείου Ελλάδος θέλοντας να ενισχύσει την εξωστρέφεια των μελών του, διοργανώνει επιχειρηματική αποστολή στη διεθνή έκθεση πληροφορικής CeBIT στο Ανόβερο της Γερμανίας από τις 4-7/3/2010.
Η προθεσμία για την κατάθεση της προκαταβολής του κόστους συμμετοχής στην αποστολή, έχει πάρει παράταση μέχρι και την Τρίτη 16 Φεβρουαρίου.

Προσοφορά και Πρόγραμμα Επιχειρηματικής Αποστολής

Δελτίο τύπου 1: Στην αφετηρία ένα ζωντανό εργαστήρι Πληροφορικής και Δημοσιογραφίας

Νέα του ΣΕΠΒΕ, Συνέδρια - Ημερίδες

Στελέχη του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πληροφορικής Βορείου Ελλάδος (ΣΕΠΒΕ) και του Βαλκανικού Κέντρου Τύπου (ΒΚΤ) επεξεργάζονται αυτές τις ημέρες τα δεδομένα που προέκυψαν κατά τη διάρκεια του 2010-2020 BrainStorming II Technopolis, που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδρίων του νεόδμητου κτιρίου της Θερμοκοιτίδας στο χώρο της Τεχνόπολης.
Καρπός της εκδήλωσης, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2010, θα είναι μια αναλυτική έκθεση με ιδέες, προτάσεις και ενέργειες που θα κατατεθεί στα Διοικητικά Συμβούλια του ΣΕΠΒΕ, της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας – Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ) και του ΒΚΤ.

Συνέχεια…

RP_Auth_Logo ΣΕΠΒΕ banner


Σχετικά με την Πύλη Στρατηγικής Ευφυΐας

Η Πύλη αναπτύχθηκε στα πλαίσια της δράσης Δ2: Διάδοση επιχειρηματικής και κλαδικής ευφυΐας, του Περιφερειακού Πόλου Καινοτομίας Κεντρικής Μακεδονίας. Συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και τη Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας του Υπουργείου Ανάπτυξης. Περισσότερα »

Σχεδιάστηκε και αναπτύχθηκε από την Ερευνητική Μονάδα URENIO