Παρακολούθηση Αγορών και Τεχνολογιών

Archive for March, 2010

Δημόσια διαβούλευση για το ΕΠ «Ψηφιακή Σύγκλιση»

Εσωτερική / Διεθνής αγορά, Νέα του ΣΕΠΒΕ

Σε δημόσια διαβούλευση ως τις 15 Απριλίου θα τεθούν οι άξονες δράσεις, οι επιμέρους αρχές, στρατηγικές και κατευθύνσεις Σχεδιασμού του ΕΠ «Ψηφιακή Σύγκλιση», όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας. Σύμφωνα με την ανακοίνωση στόχος της διαβούλευσης είναι η απόλυτη διαφάνεια και η συμμετοχή των υποψηφίων τελικών δικαιούχων, των συλλογικών φορέων, των εταιριών ΤΠΕ, των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων καθώς και των πολιτών στο νέο σχεδιασμό. Συνέχεια…

Open Coffee Thessaloniki XIII

Νέα προϊόντα, Συνέδρια - Ημερίδες

Open CoffeeΤο Open Coffee Θεσσαλονίκης επανέρχεται με την 13η συνάντηση του, τη Μεγάλη Τρίτη 30 Μαρτίου, και ώρα 7:00 μμ. Η συνάντηση του open coffee θα γίνει στον 3ο όροφο του cafe bar Le Cirque (πρώην Ραψωδία, απέναντι από το Λευκό Πύργο).
Οι παρουσιάσεις θα ξεκινήσουν στης 19:30 και θα είναι οι παρακάτω:
Συνέχεια…

Ενημερωτική Ηλεκτρονική Έκδοση “Business Technology News”

Νέα του ΣΕΠΒΕ

BTN LogoΟ Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πληροφορικής Βορείου Ελλάδος αντιλαμβανόμενος τις αυξημένες ανάγκες των εταιριών μελών του για επικοινωνία τόσο με τις εταιρίες του κλάδου όσο και με αντίστοιχα κοινά στόχους έχει προχωρήσει στη δημιουργία μιας δεκαπενθήμερης ηλεκτρονικής έκδοσης Newsletter του «BUSINESS TECHNOLOGY NEWS». Συνέχεια…

Πρακτική άσκηση και εταιρείες μέλη του ΣΕΠΒΕ

Νέα του ΣΕΠΒΕ

BTN LogoΟ ΣΕΠΒΕ, στην προσπάθειά του να υποστηρίξει τις επιχειρήσεις μέλη του καθώς και νέους ανθρώπους που εισέρχονται στην αγορά εργασίας στον κλάδο ΤΠΕ έχει υλοποιήσει μια σειρά επαφών με αντίστοιχους φορείς οι οποίοι αναζητούν επιχειρήσεις που επιθυμούν να εντάξουν για ορισμένο χρονικό διάστημα, στο ανθρώπινο δυναμικό τους φοιτητές και απόφοιτους για την πρακτική τους άσκηση.

Συνέχεια…

Στην μεγαλύτερη έκθεση πληροφορικής του κόσμου συμμετέχει ο ΣΕΠΒΕ και οι εταιρείες του

Νέα του ΣΕΠΒΕ

Ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πληροφορικής Βορείου Ελλάδος διοργανώνει επιχειρηματική αποστολή στο μεγαλύτερο εκθεσιακό γεγονός Πληροφορικής & Νέων Τεχνολογιών την CeBIT 2010, στο Ανόβερο της Γερμανίας.

Η παραπάνω επιχειρηματική αποστολή εντάσσεται στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειας ανάπτυξης εξωστρέφειας των μελών. Μέσω της δράσης αυτής επιχειρείται η στήριξη της ανταγωνιστικότητας και καινοτομίας των επιχειρήσεων μελών του, αλλά και η διεθνής προβολή της Ελλάδος & ιδιαίτερα της Θεσσαλονίκης ως περιοχής ενός δυναμικά αναπτυσσόμενου cluster Νέων Τεχνολογιών στη Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Συνέχεια…

Συνάντηση με την Γενική Γραμματέα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας είχαν τα Διοικητικά Συμβούλια του ΣΕΠΒΕ & της Τεχνόπολης

Νέα του ΣΕΠΒΕ

Συνάντηση με την Γενική Γραμματέα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας κ.Μ.Λιονή πραγματοποίησαν τα Διοικητικά Συμβούλια του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πληροφορικής Βορείου Ελλάδος (ΣΕΠΒΕ) & της Τεχνόπολης Θεσσαλονίκης.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης, η κ. Λιονή  είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί από τα μέλη των διοικητικών συμβουλίων  για τα θέματα του κλάδου, τις προτάσεις του Συνδέσμου για την ανάπτυξη των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων Πληροφορικής της Βορείου Ελλάδος καθώς επίσης και του ρόλου που μπορούν να παίξουν στην βελτίωση της ανταγωνιστικότητας της Ελληνικής Οικονομίας .

Συνέχεια…

RP_Auth_Logo ΣΕΠΒΕ banner


Σχετικά με την Πύλη Στρατηγικής Ευφυΐας

Η Πύλη αναπτύχθηκε στα πλαίσια της δράσης Δ2: Διάδοση επιχειρηματικής και κλαδικής ευφυΐας, του Περιφερειακού Πόλου Καινοτομίας Κεντρικής Μακεδονίας. Συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και τη Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας του Υπουργείου Ανάπτυξης. Περισσότερα »

Σχεδιάστηκε και αναπτύχθηκε από την Ερευνητική Μονάδα URENIO