Παρακολούθηση Αγορών και Τεχνολογιών

Archive for April, 2010

10-16 Μαΐου 2010: 1o Φεστιβάλ Καινοτομίας στη Θεσσαλονίκη

Νέα του ΣΕΠΒΕ, Συνέδρια - Ημερίδες

Thessaloniki Future CityΤο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης και η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης δημιουργεί ένα νέο θεσμό που στόχο έχει να αναδείξει την καινοτομία και τη δημιουργικότητα σε μοχλό ανάπτυξης της οικονομίας και της κοινωνίας.

Η επιχειρηματική και κοινωνική καινοτομία εναντία στην κρίση Φεστιβάλ καινοτομίας
Το πρώτο φεστιβάλ καινοτομίας στην Ελλάδα γεννιέται στην Θεσσαλονίκη.

Συνέχεια…

2η Ημερίδα για τις Πράσινες Τεχνολογίες Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών, Green ICT

Νέα του ΣΕΠΒΕ, Συνέδρια - Ημερίδες

GreenICT_TEE.gifΑποσκοπώντας στην αναζήτηση ευκαιριών και βλέποντας την οικονομική κρίση ως πεδίο διάκρισης των επιχειρηματικών πρωτοβουλιών για την έξοδο από αυτή, η 2η Ημερίδα για τις Πράσινες Τεχνολογίες Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών, Green ICT (www.greenict.gr), θα διεξαχθεί στο ξενοδοχείο Divani Caravel την Δευτέρα, 17 Μαΐου 2010, επ? ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας των Τηλεπικοινωνιών. Συνέχεια…

Ο Ειδικός Γραμματέας Ψηφιακού Σχεδιασμού σε ανοικτή συζήτηση με το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη του ΣΕΠΒΕ

Νέα του ΣΕΠΒΕ

SEPVE_LogoΜε επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του Ειδικού Γραμματέα Ψηφιακού σχεδιασμού κ. Αντώνιου Μαρκόπουλου στην Τεχνόπολη Θεσσαλονίκης σε εκδήλωση που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πληροφορικής Βορείου Ελλάδος.

Συνέχεια…

Συνάντηση – συζήτηση με τον Ειδικό Γραμματέα Ψηφιακού Σχεδιασμού

Νέα του ΣΕΠΒΕ

SEPVE_LogoΟ πρόεδρος Τάσος Τζήκας και το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πληροφορικής Βορείου Ελλάδος προσκαλούν τα μέλη του συνδέσμου σε συνάντηση – συζήτηση με τον Ειδικό Γραμματέα Ψηφιακού Σχεδιασμού κ. Αντώνη Μαρκόπουλο την Δευτέρα 19 Απριλίου και ώρα 15.00 μμ στην αίθουσα εκδηλώσεων της Τεχνόπολης Θεσσαλονίκης.

Η εκδήλωση είναι πρωτοβουλία του συνδέσμου και ο σκοπός της είναι να συζητηθούν οι δράσεις και οι προσκλήσεις που αφορούν τα έργα της Ψηφιακής Σύγκλισης.

ΑΠΘ: Παρουσίαση πύλης ερευνητικών δραστηριοτήτων Πολυτεχνικής Σχολής

Νέα του ΣΕΠΒΕ, Συνέδρια - Ημερίδες

Η Κοσμητεία της Πολυτεχνικής Σχολής Α.Π.Θ. σας προσκαλεί στην παρουσίαση της Πύλης Ερευνητικών Δραστηριοτήτων της Πολυτεχνικής Σχολής που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 14 Απριλίου 2010 και ώρα 5 μ.μ. στο Αμφιθέατρο «Αλέξανδρος Τσιούμης» της Πολυτεχνικής Σχολής Α.Π.Θ. Συνέχεια…

Ανακοινώσεις Ειδικής Γραμματείας Ψηφιακού Σχεδιασμού

Νέα του ΣΕΠΒΕ

BTN Logo Σε έναρξη Δημόσιας Διαβούλευσης για την Ανάδειξη Επιχειρηματικού Σχήματος εκμετάλλευσης – αξιοποίησης (Διαχειριστή) των Μητροπολιτικών Δικτύων Οπτικών Ινών – ΜΑΝ προχωρά η Ειδική Γραμματεία Ψηφιακού Σχεδιασμού του Υπουργείου Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, η οποία θα διαρκέσει από την 1η έως τη 19η Απριλίου 2010.

Συνέχεια…

RP_Auth_Logo ΣΕΠΒΕ banner


Σχετικά με την Πύλη Στρατηγικής Ευφυΐας

Η Πύλη αναπτύχθηκε στα πλαίσια της δράσης Δ2: Διάδοση επιχειρηματικής και κλαδικής ευφυΐας, του Περιφερειακού Πόλου Καινοτομίας Κεντρικής Μακεδονίας. Συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και τη Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας του Υπουργείου Ανάπτυξης. Περισσότερα »

Σχεδιάστηκε και αναπτύχθηκε από την Ερευνητική Μονάδα URENIO