Παρακολούθηση Αγορών και Τεχνολογιών

Archive for February, 2011

Περίληψη πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος στο πλαίσιο προκήρυξης πρόχειρου διαγωνισμού

Νέα του ΣΕΠΒΕ, Προκηρύξεις - Διαγωνισμοί

SEPVE LOGOΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ (Σ.Ε.Π.Β.Ε) προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν προσφορές στο πλαίσιο του πρόχειρου διαγωνισμού για την εκτέλεση του έργου «ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ (Σ.Ε.Π.Β.Ε) ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΛΑΔΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΔΙΑΡΘΡΩΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ ΜΙΚΡΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ, ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ 1-49 ΑΤΟΜΑ, ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ». Συνέχεια…

Εκδήλωση με θέμα “Καινοτομία και Επιχειρηματικότητα από τη θεωρία στην πράξη”

Νέα του ΣΕΠΒΕ

Book cover“Με την ευκαιρία της έκδοσης του βιβλίου ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ των Καραγιάννη Ηλία και Μπακούρου Ιωάννη, από τις εκδόσεις σοφία, σας καλούμε στη εκδήλωση-συζήτηση με θέμα:

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ από τη θεωρία στην πράξη

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 9/2/2011 και ώρα 17:30 στην Τεχνόπολη Θεσσαλονίκης και τελεί υπό την αιγίδα των Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πληροφορικής Βορείου Ελλάδος Σ.Ε.Π.Β.Ε. & της Τεχνόπολης Θεσσαλονίκης.

 

Πρόσκληση

Πρόγραμμα εκδήλωσης

Σύντομα βιογραφικά συγγραφέων

Κοπή Βασιλόπιτας 2011

Νέα του ΣΕΠΒΕ

Ο Πρόεδρος κ. Αναστάσιος Τζήκας και το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Επιχειρήσεων πληροφορικής Βορείου Ελλάδος σας προσκαλούν στην κοπή της πίτας που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011 και ώρα 20.00 στο bar provocatεur Καποδιστρίου 7, Βαλαωρίτου (Δίπλα στο ουζερί «Αγορά»)

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα
Η είσοδος είναι ελεύθερη
Πρόσκληση κοπή πίτας 2011

Δελτίο τύπου

Νέα του ΣΕΠΒΕ, Συνέδρια - Ημερίδες

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011 στο Κέντρο Διάδοσης Επιστημών & Μουσείο Τεχνολογίας (NOESIS) ημερίδα με θέμα «Η σχέση της έρευνας και της εκπαίδευσης με την κοινωνική και οικονομική ανάπτυξη – Προτάσεις για το μέλλον», που συνδιοργάνωσαν η Τεχνόπολη Θεσσαλονίκης και το Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΕΚΕΤΑ), υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πληροφορικής Βορείου Ελλάδος (ΣΕΠΒΕ). Συνέχεια…

RP_Auth_Logo ΣΕΠΒΕ banner


Σχετικά με την Πύλη Στρατηγικής Ευφυΐας

Η Πύλη αναπτύχθηκε στα πλαίσια της δράσης Δ2: Διάδοση επιχειρηματικής και κλαδικής ευφυΐας, του Περιφερειακού Πόλου Καινοτομίας Κεντρικής Μακεδονίας. Συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και τη Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας του Υπουργείου Ανάπτυξης. Περισσότερα »

Σχεδιάστηκε και αναπτύχθηκε από την Ερευνητική Μονάδα URENIO