Παρακολούθηση Αγορών και Τεχνολογιών

Archive for April, 2011

Περίληψη ανοικτού διαγωνισμού για την επιλογή ανάδοχου για το έργο «Δαπάνες Υπηρεσιών Εξωτερικού Συμβούλου»

Νέα του ΣΕΠΒΕ, Προκηρύξεις - Διαγωνισμοί

Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ (Σ.Ε.Π.Β.Ε) προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν προσφορές στο πλαίσιο του ανοικτού διαγωνισμού για την εκτέλεση του έργου «ΔΑΠΑΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ» στο πλαίσιο του έργου «SME Pipeline – Creating project pipeline for SME Development, financed by EU Structural Funds», ενταγμένου στο Πρόγραμμα Ευρωπαϊκής Εδαφικής Συνεργασίας ΕΛΛΑΔΑ – ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ 2007 – 2013

Συνέχεια…

Δελτίο τύπου εκδήλωσης βράβευσης CERN

Νέα του ΣΕΠΒΕ, Συνέδρια - Ημερίδες

sepve logo

Βράβευση του CERN από τον ΣΕΠΒΕ & την Τεχνόπολη Παρουσίαση των σημαντικών ερευνητικών αποτελεσμάτων του CERN

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 4 Απριλίου 2011 στο Κέντρο Διάδοσης Επιστημών & Μουσείο Τεχνολογίας (NOESIS) εκδήλωση με θέμα την παρουσίαση των αποτελεσμάτων του Ερευνητικού Οργανισμού για την ατομική Ενέργεια (CERN) που όπως είναι γνωστό αφορά την διερεύνηση της δημιουργίας του Σύμπαντος, που συνδιοργάνωσαν ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πληροφορικής Βορείου Ελλάδος και η Τεχνόπολη Θεσσαλονίκης.

Συνέχεια…

RP_Auth_Logo ΣΕΠΒΕ banner


Σχετικά με την Πύλη Στρατηγικής Ευφυΐας

Η Πύλη αναπτύχθηκε στα πλαίσια της δράσης Δ2: Διάδοση επιχειρηματικής και κλαδικής ευφυΐας, του Περιφερειακού Πόλου Καινοτομίας Κεντρικής Μακεδονίας. Συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και τη Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας του Υπουργείου Ανάπτυξης. Περισσότερα »

Σχεδιάστηκε και αναπτύχθηκε από την Ερευνητική Μονάδα URENIO