Παρακολούθηση Αγορών και Τεχνολογιών

Archive for September, 2011

Τελικό συνέδριο του Έργου: Μεσογειακό Ζωντανό Εργαστήριο για την Εδαφική Συνεργασία στην Καινοτομία, “MedLab: Mediterranean Living Lab for Territorial Innovation”

Συνέδρια - Ημερίδες

Το τελικό συνέδριο του Έργου: «Μεσογειακό Ζωντανό Εργαστήριο για την Εδαφική Συνεργασία στην Καινοτομία» ‘MedLab: Mediterranean Living Lab for Territorial Innovation” του Προγράμματος MED / PROGRAMME MED οργανώνεται την Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011 και ώρα 16:00 – 20:30 και την Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011 και ώρα 09:30 ? 16:30 στο ξενοδοχείο ELECTRA PALACE στη Θεσσαλονίκη.
Συνέχεια…

Υπεγράφη το μνημόνιο συνεργασίας ΣΕΠΕ-ΣΕΠΒΕ

Νέα του ΣΕΠΒΕ

Στην υπογραφή μνημονίου συνεργασίας προχώρησαν ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών Ελλάδας (ΣΕΠΕ) και ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πληροφορικής Βορείου Ελλάδας (ΣΕΠΒΕ) σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Τεχνόπολη Θεσσαλονίκης, με την παρουσία του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κ. Δ. Ρέππα, του υφυπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κ. Π. Τζωρτζάκη και του πρέσβη της Εσθονίας στην Ελλάδα, κ. Andres Talvik. Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο πρόεδρος του ΣΕΠΕ κ. Α. Τζήκας, ο πρόεδρος του ΣΕΠΒΕ, κ. Κ. Μαλλίνης, τα διοικητικά συμβούλια των δύο συνδέσμων, επιχειρηματίες και στελέχη της ελληνικής αγοράς πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών. Συνέχεια…

Υπογραφή μνημονίου συνεργασίας μεταξύ ΣΕΠΒΕ, ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ Θεσσαλονίκης, ΣΕΠΕ

Νέα του ΣΕΠΒΕ

sepve_logoΟ Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πληροφορικής Βορείου Ελλάδος (ΣΕΠΒΕ), η Τεχνόπολη Θεσσαλονίκης & ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών Ελλάδος (ΣΕΠΕ) με την ευκαιρία της υπογραφής μνημονίου συνεργασίας έχουν την τιμή να σας προσκαλέσουν σε εκδήλωση – συζήτηση για τα προβλήματα και τις προοπτικές του κλάδου της Πληροφορικής στην Ελλάδα με την παρουσία του κ. Παντελή Τζωρτζάκη Υφυπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011 και ώρα 18:30 στην αίθουσα εκδηλώσεων της Τεχνόπολης Θεσσαλονίκης.

Πρόσκληση

RP_Auth_Logo ΣΕΠΒΕ banner


Σχετικά με την Πύλη Στρατηγικής Ευφυΐας

Η Πύλη αναπτύχθηκε στα πλαίσια της δράσης Δ2: Διάδοση επιχειρηματικής και κλαδικής ευφυΐας, του Περιφερειακού Πόλου Καινοτομίας Κεντρικής Μακεδονίας. Συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και τη Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας του Υπουργείου Ανάπτυξης. Περισσότερα »

Σχεδιάστηκε και αναπτύχθηκε από την Ερευνητική Μονάδα URENIO