Σας υπενθυμίζουμε πως η INFOSYSTEM 2009 και το 15ο Συνέδριο Εφαρμογών Πληροφορικής μετατίθενται στις 26-29 Νοεμβρίου. Η συγκεκριμένη ημερομηνία συμπίπτει με τις ημερομηνίες διεξαγωγής της 7ης Διεθνούς Έκθεσης Φορέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Δημόσιου-Κοινωνικού Τομέα & Ιδιωτικών Επιχειρήσεων POLIS. Η παράλληλη διοργάνωση με την POLIS προσδίδει ιδιαίτερη δυναμική στην INFOSYSTEM καθώς παράλληλα με τους επιχειρηματίες της Πληροφορικής θα προσέλθει ιδιαίτερα μεγάλος αριθμός αγοραστών του Δημόσιου Τομέα, όχι μόνον από την Ελλάδα αλλά και από τα Βαλκάνια, καθώς παράλληλα με την Έκθεση POLIS θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη η 10η Σύνοδος των Δημάρχων του Δικτύου Βαλκανικών Πόλεων (Balcinet) υπό την προεδρία του Δημάρχου Θεσσαλονίκης Β.Παπαγεωργόπουλου.
Επίσης, η INFOSYSTEM μεταφέρεται στο Περίπτερο των Εθνών, το οποίο είναι το πλέον σύγχρονο του εκθεσιακού κέντρου κι επικοινωνεί με το Συνεδριακό Κέντρο “Ι. Βελλίδης”, επιτρέποντας εύκολη κι αμφίδρομη ροή με το Συνέδριο Εφαρμογών Πληροφορικής.
Η συγκεκριμένη μετάθεση θα αποβεί προς όφελος των δύο σημαντικότερων γεγονότων στον τομέα της ελληνικής Πληροφορικής και των Τηλεπικοινωνιών καθώς αθροίζει επισκέπτες δύο σημαντικών κλαδικών διεθνών εκθέσεων με κοινά ενδιαφέροντα.

Ο ΣΕΠΒΕ έχει εξασφαλίσει ειδική έκπτωση 30% για τις εταιρείες μέλη του που θα συμμετέχουν σ αυτήν.

Για να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας να συμμετέχετε ως εκθέτες  μπορείτε να επικοινωνείτε με τα γραφεία της Infosystem (κος Χατζηαναστασίου 2310 291157) ή με τα γραφεία του ΣΕΠΒΕ (κα Πετμεζά 2310 365130)