Την 27η Ιουνίου 2011 έγινε η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μελών του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πληροφορικής Βορείου Ελλάδος και οι εκλογές για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο και την Εξελεγκτική και Πειθαρχική Επιτροπή του συνδέσμου.

Η Ετήσια Γενική Συνέλευση πραγματοποιήθηκε σε πανηγυρικό κλίμα στο κτίριο της Θερμοκοιτίδας στη ΒΕΠΕ Τεχνόπολης Θεσσαλονίκης.
Η Ετήσια Γενική Συνέλευση του συνδέσμου ξεκίνησε με την παρουσίαση των πεπραγμένων του Διοικητικού Συμβουλίου. Στο πλαίσιο αυτό έγινε αναφορά στη σημασία που είχε η ενεργή συμμετοχή του ΣΕΠΒΕ σε πληθώρα εθνικών και ευρωπαϊκών προγραμμάτων για την ενίσχυση της εξωστρέφειας των μελών του με εκδηλώσεις, εκπαιδευτικά workshops συμμετοχή σε εκθέσεις υψηλού κύρους και διοργάνωση επιχειρηματικών συναντήσεων στο εξωτερικό. Επιπρόσθετα έγινε αναφορά στο σκοπό και στα αποτελέσματα των επιτροπών εργασίας που λειτούργησαν με μεγάλη επιτυχία τη διετία που πέρασε αλλά και στο κρίσιμο ρόλο που παίζει ο ΣΕΠΒΕ με τη συμμετοχή του στις διαβουλεύσεις που σχετίζονται με θέματα του κλάδου των Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΤΠΕ) και το πρόγραμμα ΕΣΠΑ – Ψηφιακή Σύγκλιση.

Αφού ολοκληρώθηκε η παρουσίαση των πεπραγμένων και η έγκριση του οικονομικού απολογισμού, οι εργασίες της Γενικής Συνέλευσης ολοκληρώθηκαν με την εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, Πειθαρχικής και Εξελεγκτικής Επιτροπής, η σύνθεση των οποίων, κατά αλφαβητική σειρά έχει ως εξής:
Διοικητικό Συμβούλιο
Δημητρίου Γιώργος
Κωνσταντίνος Καγγελίδης
Ευάγγελος Κοσμίδης
Κυριάκος Μαλλίνης
Αναστάσιος Μάνος
Αναστάσιος Μουτζούρης
Θεόφιλος Μυλωνάς

Πειθαρχική Επιτροπή
Δοξάκης Αναστασόπουλος
Χριστίνα Βοκολίδου
Αντώνιος Γιαλαμαΐδης
Κωνσταντίνος Κεφαλάς

Γεώργιος Παπαγεωργίου

Εξελεγκτική Επιτροπή
Νικόλαος Λάσκαρης
Ισίδωρος Πάσσας
Γεώργιος Τρασανίδης

Μπορείτε να κατεβάσετε την παρουσίαση – απολογισμό δράσης του διοικητικού συμβουλίου από εδώ.

Μπορείτε επίσης να δείτε φωτογραφίες και βίντεο από την Γενική Συνέλευση πατώντας εδω.